This is hair, it’s colourful, vibrant and lively!

+358 40 356 5320

Erilaiset kampaamo- ja parturipalvelut Helsingin Pukinmäessä

Designer Hair Salon on monipuolisia kampaamo- ja parturipalveluja tarjoava kampaamo Helsingin Pukinmäessä. Erikoisalaamme ovat erilaiset etniset hiustyylit, mutta palvelemme kaikkia kampaamon tai parturin tarpeessa olevia. Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

Juhlakampaus tai siistitty arki-look

Teemme upeat ja mitä mielikuvituksellisimmat juhlakampaukset. Voit tulla meille valmiin juhlakampaus-mallin kanssa tai voimme ideoida yhdessä, minkälainen juhlakampaus sopisi parhaiten tilaisuuteen ja tyyliisi. Jos haluat vain kevyen ehostuksen hiuksillesi esimerkiksi tärkeää päivää varten, sekin onnistuu meillä!

Hiusten värjäys moderneilla tekniikoilla

Hiusten värjäys tuo tyyliisi helposti hyvinkin eläväisen muutoksen, ja meillä onnistuvat värjäykset kaikissa sateenkaaren sävyissä. Halusit sitten vaihtaa kokonaan väristä toiseen tai ehkä aloittaa kevyemmillä raidoilla tai liukuvärjäyksellä, varaa meille aika, niin toteutetaan uusi tyylisi yhdessä.

Hiusten suoristukset, pidennykset ja kiharrukset

Jos haaveilet pitkistä hiuksista, mutta et jaksa odottaa useamman vuoden hiuksien kasvamista, hanki pidennykset hiuksiisi! Teemme niin teippauksia kuin ompeluja. Myymme myös paikan päällä keinotekoisia ja aitoja hiustenpidennyksiä. Pidennysten lisäksi teemme mm. hiusten suoristuksia ja kiharruksia. Tutustu tekemiimme kampauksiin kuvagalleriastamme.

Varaa aika kampaamolle Helsingin Pukinmäessä

Kokeile jotain uutta ja varaa aika Designer Hair Salonin kampaamoon Helsingin Pukinmäessä. Soita meille suoraan tai varaa aika kätevästi netissä!